Een uniek stukje Rhenen aan je muur!

Als je vanaf de Betuwe de Rijnbrug over komt rijden en het stadje Rhenen ziet liggen dan waan je je direct in de vakantiesferen. De skyline van Rhenen floreert aan de horizon met haar befaamde bouwwerken en natuurlandschappen.

 

Het project “Rhenen uit de Kunst” heeft samen met Showharmonie Oefening Baart Kunst een webwinkel opgestart waar je de skyline van Rhenen en/of de Cuneratoren kunt bestellen. De houten wanddecoraties dragen bij aan een sfeervol en persoonlijk interieur en hangen binnen vijf minuten aan de muur. De producten zijn in verschillende materialen en maten te bestellen en alleen via de Rhenense muziekvereniging in een beperkte periode verkrijgbaar.

 

Ga naar rhenenuitdekunst.nl om uw bestelling te plaatsen en volg de facebookpagina “Rhenen uit de Kunst” voor meer informatie!