Het korps


Het harmonieorkest van OBK bestaat uit zo'n 50 muzikanten die samen de liefde voor muziek delen. Dit veelzijdige gezelschap kun je tegen komen bij optochten, taptoes en veel andere evenementen binnen en buiten. In het orkest spelen jong en oud op een vriendschappelijke manier samen.

 

Het harmoniekarakter van het orkest zorgt voor warme klanken. Het feit dat we straatoptredens combineren met het houtkarakter van een harmonieorkest maakt ons uniek in Nederland. Ons harmonieorkest bestaat uit klarinetten, saxofoons, dwarsfluiten, trompetten, hoorns, euphoniums, trombones, bassen en slagwerk.

 

Ons repertoire bestaat uit marsmuziek afkomstig uit onder andere Nederland, Rusland, de Verenigde Staten, Tsjechië en Groot Brittannië. Naast marsen spelen we ook verschillende karakterwerken uiteenlopend van alledaagse top40 muziek tot popklassiekers.

 

 


Ook treden we regelmatig op met onze taptoe show. In de show 'PLAYLIST' neemt het orkest u mee in hun afspeellijst van toen en nu, met populaire hits van toen en nu...

 

Enthousiast geworden? Hier lees je hoe je Showharmonie OBK kunt boeken. Hier lees je hoe je lid kunt worden. 

 

Het harmonieorkest staat onder leiding van instructeur en dirigent Arie Roelofsen.

 

Tijdens optredens staat het korps onder leiding van slagwerkinstructeur en tambour-maître Arjen Roelofsen.

 

Iedere donderdag repeteert het korps in haar eigen verenigingsgebouw 'Orpheus'. Meer informatie? Kijk dan bij lid worden of contact.

 

 


Kom in contact met OBK

Volg ons op diverse social media om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws!

Naam:   Showharmonie Oefening Baart Kunst

Adres:    Verenigingsgebouw Orpheus

                 Valleiweg 92 A

                 3911 DG Rhenen

Tel nr.:  0317-615872 / 06-50621181

Email:   info@obk-rhenen.nl