Disclaimer en verantwoording


 

De inhoud van deze website is door Showharmonie Oefening Baart Kunst met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan de inhoud van de website kunt u geen rechten ontlenen. Dit geldt voor alle afbeeldingen en teksten die u op onze website aantreft. Wij accepteren ook geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolg schade welke het gevolg is van bijvoorbeeld computervirussen.

 

De via deze website verstrekte informatie mag u raadplegen via uw beeldscherm, gedownload en geprint. Op voorwaarde dat dit slechts gebeurt voor persoonlijk, informatief niet commercieel gebruik.

 

Verantwoording afbeeldingen


 

Voor de afbeeldingen op deze website heeft Showharmonie Oefening Baart Kunst gebruik gemaakt van eigen afbeeldingen en in opdracht vervaardigde afbeeldingen. Showharmonie Oefening Baart Kunst bedankt de makers van de gebruikte afbeeldingen hartelijk voor de verleende toestemming ten aanzien van het gebruik van het beeldmateriaal. Mocht u van mening zijn dat er afbeeldingen gebruikt zijn waarvan het rechterlijk eigendom bij u ligt, laat het ons weten via info@obk-rhenen.nl.

 

Afbeeldingen: Max ter Burg, Martin ter Burg, Youssef Girgis, Sonja van Leusden, Robbin van der Burg, Danny Pieck.

 

Persoonlijke gegevens


 

Showharmonie Oefening Baart Kunst garandeert dat persoonlijke gegevens die u verstrekt, hiermee doelt Showharmonie Oefening Baart Kunst op informatie die herleidbaar is tot uw persoon, strikt vertrouwelijk wordt behandeld. Deze informatie zal niet aan derden wordt doorgegeven of verkocht.

 

Algemene Verordening Gegevensbescherming


Vanaf 25 mei 2018 moet iedere vereniging – groot én klein – voldoen aan strenge privacyregels, voortkomend uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

 

Showharmonie Oefening Baart Kunst Rhenen voldoet aan deze eisen.

Meer informatie over de verordening, opgesteld door het Europees Parlement, is hier te downloaden:

Download
AVG - verordering.pdf
Adobe Acrobat document 1.0 MB

Linken naar www.obk-rhenen.nl


 

Wij stellen het op prijs dat u ons, via info@obk-rhenen.nl, op de hoogte brengt wanneer u doorlinkt of verwijst naar onze website.

 

Aanvullingen, vragen, opmerkingen?


 

Heeft u aanvullingen, vragen of overige opmerkingen? Showharmonie Oefening Baart Kunst houdt zich aanbevolen voor informatie waarmee zij deze website kan verbeteren. Neemt u hiervoor contact op met info@obk-rhenen.nl.

 

Webmaster: Youssef Girgis / pr@obk-rhenen.nl