OBK Kids (AMV)


OBK biedt een cursus Algemene Muzikale Vorming (AMV) aan voor kinderen van zeven jaar of ouder. Onder leiding van een deskundige leraar maken de leerlingen (in zes lessen) kennis met alle instrumenten die binnen het orkest vallen.

 

De Music Kids leren noten lezen, ritmes spelen, marcheren en muziek maken. De lessen worden afgesloten met een patatmiddag, een optreden aan familie en vrienden én het bijbehorende AMV-diploma.

 

Na het volgen van de lessen kunnen leerlingen hun muzikale carrière binnen de vereniging voortzetten op een instrument naar keuze (klik hier voor meer informatie).

 


Music Kids 2023

 

De nieuwe cursus "Music Kids" start op zaterdag 28 oktober 2023 en bestaat uit 6 lessen, van 11:00 tot 11:45 uur in OBK's verenigingsgebouw (Valleiweg 92A in Rhenen). Er zijn geen kosten aan verbonden. 

 

Heeft u nog meer vragen of wilt uw kind aanmelden? Neem dan contact om met Johanna Roelofsen:

 

Tel: 0657327197

Email: info@obk-rhenen.nl

"Muziek is ongelooflijk belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. Hersenonderzoek laat dat zien. Als kinderen muziek maken is er een gebied in de hersenen actief dat er voor zorgt dat je leert plannen, keuzes maken en flexibel zijn."

 

- Erik Scherder, hoogleraar Klinische Neuropsychologie