OBK Kids (AMV)


OBK biedt een cursus Algemene Muzikale Vorming (AMV) aan voor kinderen van zeven jaar of ouder. Onder leiding van een deskundige leraar maken de leerlingen (in zes lessen) kennis met alle instrumenten die binnen het orkest vallen.

 

De Music Kids leren noten lezen, ritmes spelen, marcheren en muziek maken. De lessen worden afgesloten met een patatmiddag, een optreden aan familie en vrienden én het bijbehorende AMV-diploma.

 

Na het volgen van de lessen kunnen leerlingen hun muzikale carrière binnen de vereniging voortzetten op een instrument naar keuze (klik hier voor meer informatie).

 


Music Kids 2023

De cursus vindt plaats in het verenigingsgebouw (Valleiweg 92a in Rhenen) en zal starten in het voorjaar van 2023 (zaterdagochtend van 11:00 tot 11:45 uur). De exacte data worden nog bekend gemaakt.

 

Heeft u nog meer vragen? Neem dan contact om met Johanna Roelofsen:

 

Tel: 0657327197

Email: info@obk-rhenen.nl

"Muziek is ongelooflijk belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. Hersenonderzoek laat dat zien. Als kinderen muziek maken is er een gebied in de hersenen actief dat er voor zorgt dat je leert plannen, keuzes maken en flexibel zijn."

 

- Erik Scherder, hoogleraar Klinische Neuropsychologie