Het einde van tijdperk 'TV Tunes'

Afgelopen Zaterdag, 16 september 2017, heeft OBK voor de allerlaatste keer haar show 'TV Tunes' gepresenteerd aan het publiek tijdens de Airborne Taptoe in Oosterbeek. Vanaf 2018 zal OBK met een nieuw showproduct op de markt komen.

 

In 2013 zijn instructie en leden gestart met het instuderen van de show 'TV Tunes'. Op 5 mei 2014, Bevrijdingsdag Wageningen, was de primeur. Sinds die dag heeft OBK op veel taptoe velden gestaan in heel Nederland. 

 

TV Tunes stond bekend om de krachtige opmars 'de Fabriek', de strakke choreografische lijnen, bekende deuntjes van de Nederlandse televisie, een sierlijke hanenpas en de vrolijke afmars van Bassie en Adriaan. Al gauw kenden de andere muziekkorpsen de afmars van OBK en werd er spontaan meegezongen!

 

Nieuwe show

Vanaf Donderdag 21 september komt het eerste deel van de nieuwe show op de lessenaar van de leden. Er zal de komende maanden flink gerepeteerd en gesleuteld worden aan het show product waar OBK zich in 2018 zal presenteren. Benieuwd naar het thema van de nieuwe show? Houd de social media kanalen in de gaten, binnenkort zal deze bekend gemaakt worden!