30. juni 2023
Ben jij een snare- of basedrummer en heb je zin in een leuk avontuur? OBK is dan op zoek naar jou! Bij OBK zit je niet stil. De marchingband is actief bij onder andere taptoes (met de nieuwe show "Pole Position"), bloemencorso's en andere feestelijke evenementen in binnen- en buitenland. Lijkt het je iets? Kom gerust eens kijken of meespelen bij een slagwerkrepetitie (elke dindadagavond van 19:30 tot 21:30 uur) of bij de harmonierepetitie (elke donderdagavond van 19:30 tot 21:30 uur). Bespeel...

20. april 2023
Showharmonie OBK uit Rhenen presenteerde vandaag (zondag 16 april) voor het eerst haar nieuwe taptoeshow aan het publiek. Tevens was het ook de presentatie van de nieuwe tambour-maître van de club. Youssef Girgis is het nieuwe gezicht van de marchingband. De trompettist neemt de maîtrestok over van Arjen Roelofsen, die 12 jaar voor het orkest heeft gelopen. Met de nieuwe maître kwam OBK het veld op gemarcheerd en presenteerde haar show “Pole Position”. Een show die geheel in het teken...

06. maart 2023
Op vrijdag 31 maart 2023 houdt OBK haar jaarlijkse Voorjaarsbingo. Onder leiding van Randy Riemsdijk vallen er weer vele leuke prijzen te winnen. U bent van harte welkom op 31 maart, de deuren openen om 19:00 uur en de bingo start om 20:00 uur! Verenigingsgebouw Orpheus, Valleiweg 92A in Rhenen.

11. februari 2023
OBK kan weer goed uit de verf komen met haar nieuwe T-shirts. Mede mogelijk gemaakt door Van Amersfoort Schilderwerken, Verf- en Vernisfabrieken Herfst & Helder en Van Sloten Sport. Ook bedanken wij nogmaals onze fondsen welke ons jubileum in 2021 extra ondersteund hebben.

09. januari 2023
OBK heeft diverse spots beschikbaar in de marchingband én in haar nieuwe taptoeshow Pole Position! Speel jij een instrument en houd je van een uitdaging? Bij OBK ben je van harte welkom! Bezoek onze repetitie op donderdagavond of neem contact met ons op!

21. december 2022
Na een paar jaar afwezigheid mag het eindelijk weer. Het Kerstensemble trekt op kerstavond per huifkar rond door Rhenen en zal op diverse plekken haar kerstnummers ten gehore brengen. Op onze social media-kanalen zullen we u op de hoogte houden op welke locaties wij zullen optreden.

07. december 2022
Op zaterdag 17 december is er de jaarlijkse Kerstbingo in het verenigingsgebouw van OBK. Ook dit jaar is er weer de grote kerstverloting. De toegang van de bingo is gratis, de deuren openen om 19:00 uur. De bingo begint om 20:00 uur. Locatie: Verenigingsgebouw Orpheus, Valleiweg 92A in Rhenen.

20. september 2022
Op zaterdag 5 november start een nieuwe editie Music Kids. OBK biedt een cursus Algemene Muzikale Vorming (AMV) aan voor kinderen van zeven jaar of ouder. Onder leiding van een deskundige leraar maken de leerlingen (in zes lessen) kennis met alle instrumenten die binnen het orkest vallen. De Music Kids leren noten lezen, ritmes spelen, marcheren en muziek maken. De lessen worden afgesloten met een patatmiddag, een optreden aan familie en vrienden én het bijbehorende AMV-diploma. Na het volgen...

02. augustus 2022
Na een welverdiende vakantie start OBK binnenkort aan het naseizoen. De instrumenten gaan uit de koffer, de muzieklessen en de repetities worden hervat. Op donderdag 11 augustus trapt de marchingband af met een showrepetitie in de SKF-hal te Veenendaal, in voorbereiding op het eerste optreden na de vakantie: bloemencorso Leersum. Deze vindt plaats op zaterdag 13 augustus 2022. Samen met Muziekvereniging Eendracht Maakt Macht Leersum, March & Showband Rheden, blaaskapel Blaasvaak en...

07. mei 2022
Bij OBK is nog plek voor nieuwe trombonisten. Ben jij degene die we zoeken? Kom dan snel eens langs en verover een spot in onze nieuwe taptoeshow Pole Position! Ook zijn er nog diverse andere spots beschikbaar binnen OBK. De marchingband repeteert elke donderdagavond van 19:30 tot 21:30 uur. Mail naar info@obk-rhenen.nl voor meer informatie!

Meer weergeven