In Memoriam: Hans van Hoorn

Afgelopen week heeft ons het droevige nieuws bereikt dat erelid Hans van Hoorn op 80-jarige leeftijd is overleden.

 

Hans was 55 jaar lid van OBK en 60 jaar muzikant. De trompettist was een zeer trouw lid en betekende veel voor de vereniging. Op de rommelmarkten was zijn vaste taak het verkopen van haring, rondom Kerst zorgde hij er mede voor dat het clubgebouw er sfeervol uitzag voor de feestdagen en bij de blaaskapel was hij nauw betrokken. Voor mooie anekdotes over de geschiedenis van de club was je bij Hans aan het goede adres. Hans was helpende hand bij de Music Kids, het jeugdorkest en vaste chauffeur voor de jongere muzikanten zonder rijbewijs. Hans was een allemansvriend.

 

 

Namens bestuur en leden van OBK wensen wij de familie en iedereen die Hans van Hoorn kenden heel veel sterkte toe.