Nieuwe AMV cursus voor kinderen

Vanaf 6 november start de eerste les Algemene Muzikale Vorming bij OBK! In een cursus van 20 lessen leren kinderen op een ludieke wijze noten lezen, ritmes spelen en alle instrumenten van een harmonieorkest kennen.

 

"Muziek maken is leuk en heeft bovendien een zeer positieve invloed op de intelligentie en de sociale vaardigheden van kinderen", aldus wetenschappelijk onderzoek. "Het gezamenlijk musiceren versterkt daarbij het groepsgevoel en de discipline, evenals de sociale en emotionele vaardigheden".

 

De cursus staat onder leiding van een gecertificeerd muzikaal docente. De AMV- lessen starten op 6 november en zullen elke maandag worden gehouden van 15:45 uur tot 16:30 uur. De lessen orden afgesloten met een optreden aan familie en vrienden, met aansluitend de diploma uitreiking!

 

Na het volgen van de lessen kunnen leerlingen hun muzikale carrière binnen de vereniging voortzetten.

 

De kosten voor de gehele cursus bedragen 35 euro inclusief lesmateriaal.

 

Voor meer informatie en aanmelden, ga naar: