Nieuwe taptoeshow

Vanaf seizoen 2018 heeft Showharmonie Oefening Baart Kunst uit Rhenen een nieuw show product dat op de markt gebracht zal worden: PLAYLIST. Vroeger had men de Jukebox, tegenwoordig worden alle nummers via internet gestreamd. Voor de nieuwe show heeft OBK haar eigen playlist in elkaar gezet, met muziek gekozen door de eigen leden!

 

Omdat het orkest van OBK bestaat uit jongeren en ouderen is de muziekkeuze voor de nieuwe show zeer divers. Daarom is gekozen voor een chronologische opbouw van de nieuwe taptoeshow. Het eerste deel bestaat uit gouwe ouwe hits van de sixties tot 2000, gevolgd door een drumbreak. Het tweede deel van de show bevat populaire muziek van de periode 2000 tot het heden.

 

 

Met haar klassieke rode uniform en eigen warme harmonieklank hoopt OBK jong en oud de komende jaren te voorzien van een prachtige nieuwe show, waarin de leden zich vol zullen inzetten om u en jou te vermaken! 

 

Wilt u de nieuwe show aanschouwen? Houd dan onze agenda en sociale media pagina's in de gaten!