Repetitieweekend PLAYLIST

Het weekend van 24 en 25 februari heeft het orkest van OBK flinke stappen gemaakt richting de nieuwe taptoe show.

 

De zaal van Sport- en cultuurcentrum De Binder in Leersum leende zich voor een uitstekende oefensessie de gehele zaterdag. De eerste uren werden besteed aan exercitie, het strak marcheren in korps verband. Het opvolgen van stoktekens, Engels en Amerikaans counteren waren een belangrijk onderdeel van deze training.  Later werd er gesleuteld aan het eerste deel van taptoeshow PLAYLIST.

 

De volgende dag vertrok het orkest naar haar bekende locatie in Veenendaal, de SKF-hal. Hier werd onder leiding van Dennis Smits hard gewerkt aan nieuwe showelementen en alles wat er bij komt kijken. 

Kom in contact met OBK

Volg ons op diverse social media om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws!

Naam:   Showharmonie Oefening Baart Kunst

Adres:    Verenigingsgebouw Orpheus

                 Valleiweg 92 A

                 3911 DG Rhenen

Tel nr.:  0317-615872 / 06-50621181

Email:   info@obk-rhenen.nl