Schoolkinderen maken kennis met OBK


Kinderen van de Daltonschool en de Ericaschool hebben woensdag en donderdag kennis gemaakt met muziekinstrumenten én met OBK.

 

Hoe krijg je geluid uit een trompet? En schuift het schuif-gedeelte van de schuiftrombone ook echt zo soepel als dat het eruit ziet? De kinderen van de Rhenense basisscholen kregen uitleg over het hele instrumentarium binnen OBK en het zelf blazen op de instrumenten kon natuurlijk niet uitblijven. Alles wat OBK te bieden heeft werd vol overgave verteld door leden van de club. 

 

Kom naar onze OPEN DAG op 6 juli! Doe mee met workshops en test hoe muzikaal je bent! 

 

Lijkt het je leuk om een muziekinstrument te bespelen bij OBK? Bekijk hier wat de mogelijkheden voor jou zijn!

 

Binnenkort start er weer een cursus Algemene Muzikale Vorming (AMV). Kinderen uit groep 4 en 5 kunnen deelnemen aan de AMV-lessen. Leerlingen oefenen met ritmes, noten lezen en leren verschillende instrumenten kennen. Meer informatie vind je hier.

 

Kun je al een instrument bespelen? Dan verwelkomen we je graag als nieuw lid