OBK-lid Theo sponsort zijn baard voor KiKa

"Ik had een broer - Willem - die had een mooie zwarte baard waar hij heel trots op was. Met een verloren weddenschap heeft hij deze eraf laten halen.. Zo kwam ik op het idee om mijn baard (en eventueel mijn snor) te doneren aan KiKa.

 

Vier van mijn broers zijn overleden aan kanker. Mijn jongste broer en ik hebben er ook mee te maken gehad, maar na een behandeling zijn we positief en daarom wil ik deze actie steunen.

 

Mijn baard heb ik laten groeien in mijn chemo-tijd. Het wil dus niet zeggen dat je er altijd kaal van wordt. Mijn snor is een ander verhaal.. Mijn kleinkinderen, en zélfs mijn dochter, hebben mij nog nooit zonder snor gezien.

 

Voor minimaal 200 euro gaat mijn baard eraf en vanaf 500 euro mijn baard én snor. Mochten we het bedrag niet halen, dan gaat het gedoneerde bedrag alsnog naar KiKa.

 

Elk bedrag is prachtig! Met een euro zijn we al heel blij! Alvast hartelijk bedankt!"

 

Doneren kan HIER!