OBK neemt maatregelen omtrent Coronavirus: op de plaats rust

OBK neemt per direct maatregelen tegen het Coronavirus en sluit haar deuren tot in ieder geval 6 april 2020. Alle muzieklessen, repetities en activiteiten binnen de club zullen komen te vervallen.

 

Dit heeft het bestuur besloten op basis van de informatie van de overheid en op advies van de Koninklijke Nederlandse Muziek Organisatie (KNMO). Ook is bekendgemaakt dat het eerste optreden voor het orkest, taptoe Heerenveen op zaterdag 28 maart, geen doorgang zal vinden. De Paasbingo van zaterdag 21 maart in het clubgebouw van OBK wordt verplaatst naar zaterdag 9 mei a.s. 

 

We zullen de actualiteiten met scherpte in de gaten houden en u op de hoogte houden van de vorderingen binnen de vereniging. De belangrijkste uitgangspositie is uiteraard dat iedereen gezond blijft en we snel weer onze mooie hobby kunnen oppakken. 

Kom in contact met OBK

Volg ons op diverse social media om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws!

Naam:   Showharmonie Oefening Baart Kunst

Adres:    Verenigingsgebouw Orpheus

                 Valleiweg 92 A

                 3911 DG Rhenen

Tel nr.:  0317-615872 / 06-50621181

Email:   info@obk-rhenen.nl