Rhenen uit de Kunst!

Zoekt u iets speciaals voor uzelf of om als cadeau te geven voor moeder- of vaderdag? Rhenen uit de Kunst heeft unieke houten of cortenstalen decoraties om je huis een mooi Rhenens tintje te geven.   

 

Nieuw in de webshop is een laser gesneden windlicht van cortenstaal met de skyline van Rhenen. Oók is de Rhenense skyline nu beschikbaar in cortenstaal met bekende iconen als de binnenmolen, de Rijnbrug, het oude raadhuis, de Cuneratoren, het leeuwenmonument op de Grebbeberg en Ouwehands Dierenpark. Bent u benieuwd wat we nog meer aanbieden? Kijk op rhenenuitdekunst.nl voor meer informatie.  

 

Rhenen uit de Kunst is een initiatief van Showharmonie OBK Rhenen. Naast de aankoop van dit unieke item steunt u ook de vereniging. De items zijn te bestellen tot 30 juni. Wees er snel bij want op is op!