In Memoriam: Theo Roelofsen

Afgelopen week heeft ons het droevige nieuws bereikt dat erelid Theo Roelofsen op 66-jarige leeftijd is overleden.

 

De trombonist stond bij OBK bekend als een echte verenigingsman die zich volop inzette voor de club. Als gebouwbeheerder, klusjes- en barman, bandleider van de blaaskapel, motivator van de rommelmarkt en medeorganisator van de kaartavonden. Met een lidmaatschap van 50 jaar was Theo een muziekvriend met een hart van goud. Altijd in voor geintjes en trucjes met zijn trombone en goede gesprekken aan de bar. Theo begon zijn muzikale carrière bij OBK op het slagwerk maar stapte al gauw over naar de trombone. Bij OBK heeft Theo zijn vrouw Yvonne leren kennen, zij was toen onderdeel van het majorettepeloton.

 

Wij wensen de familie van Theo Roelofsen heel veel sterkte toe in deze tijd.