We gaan weer van start!

Na een welverdiende vakantie start OBK binnenkort aan het naseizoen. De instrumenten gaan uit de koffer, de muzieklessen en de repetities worden hervat.

 

Op donderdag 11 augustus trapt de marchingband af met een showrepetitie in de SKF-hal te Veenendaal, in voorbereiding op het eerste optreden na de vakantie: bloemencorso Leersum. Deze vindt plaats op zaterdag 13 augustus 2022. Samen met Muziekvereniging Eendracht Maakt Macht Leersum, March & Showband Rheden, blaaskapel Blaasvaak en muziekduo Dixieland Fietsorkest verzorgen wij de muzikale omlijsting. 

 

Ook zal OBK te zien zijn bij diverse andere optredens in augustus en september, waaronder de Airborne Wandeltocht en het fruitcorso in Tiel. Bekijk onze agenda voor het complete overzicht. Buiten de optredens zullen de repetities vooral gericht zijn op de realisatie van de nieuwe taptoeshow "Pole Position". Muzikaal en choreografisch zal er alles aan gedaan worden om een prachtig showproduct neer te zetten in 2023.

 

OBK is altijd op zoek naar nieuwe leden. Er zijn nog diverse spots beschikbaar in de marchingband. Ben of ken jij de juiste muzikant? Stuur ons een bericht en wie weet zien wij jou binnenkort!