Martsje Holm nieuwe dirigente OBK

OBK Rhenen heeft met Martsje Holm haar nieuwe dirigente in huis. Met de nieuwe aanwinst zal de muziekvereniging verder bouwen aan de toekomst waarbij muzikaliteit en kwaliteit van het orkest hoog in het vaandel staat. 

 

De 32-jarige Martsje is woonachtig in Amersfoort en trompettist bij Fanfare Korps Nationale Reserve. Daarnaast valt ze regelmatig in bij andere defensieorkesten en ze geeft muziekles bij diverse muziekverenigingen. 

 

OBK is trots op de samenwerking met Martsje en heeft er alle vertrouwen in dat ze met al haar kennis het orkest naar een hoger niveau kan tillen. Martsje: “OBK is een flexibele club om mee te werken, een orkest waar veel potentie in zit. Het feit dat het orkest een breed assortiment aan instrumentengroepen heeft (harmoniebezetting) maakt dat het een leuke uitdaging is om er voor te mogen dirigeren”.