Nieuws


OBK-lid Theo sponsort zijn baard voor KiKa

"Ik had een broer - Willem - die had een mooie zwarte baard waar hij heel trots op was. Met een verloren weddenschap heeft hij deze eraf laten halen.. Zo kwam ik op het idee om mijn baard (en eventueel mijn snor) te doneren aan KiKa.

 

Vier van mijn broers zijn overleden aan kanker. Mijn jongste broer en ik hebben er ook mee te maken gehad, maar na een behandeling zijn we positief en daarom wil ik deze actie steunen.

 

Mijn baard heb ik laten groeien in mijn chemo-tijd. Het wil dus niet zeggen dat je er altijd kaal van wordt. Mijn snor is een ander verhaal.. Mijn kleinkinderen, en zélfs mijn dochter, hebben mij nog nooit zonder snor gezien.

 

Voor minimaal 200 euro gaat mijn baard eraf en vanaf 500 euro mijn baard én snor. Mochten we het bedrag niet halen, dan gaat het gedoneerde bedrag alsnog naar KiKa.

 

Elk bedrag is prachtig! Met een euro zijn we al heel blij! Alvast hartelijk bedankt!"

 

Doneren kan HIER!

OBK organiseert Kerstbingo met grote Kerstverloting

Op zaterdag 21 december organiseert OBK de jaarlijkse Kerstbingo met aansluitend de bekende Kerstverloting. Er zijn dit jaar weer mooie prijzen te winnen.

 

Loten voor de Kerstverloting zijn vanaf nu ook online te koop. Stuur ons een mail met je naam, telefoonnummer en email adres. Maak kans op mooie prijzen! 

 

Wees welkom op zaterdag 21 december 2019 in verenigingsgebouw 'Orpheus', Valleiweg 92A in Rhenen. De bingo start om 20:00 uur (deuren open om 19:00 uur). 

 

OBK zet 370 jaar aan jubilarissen in het zonnetje

V.l.n.r. Ernst de Rhoter, Gert van Mourik, Connie van Mourik, Arie Roelofsen, Carla Smits, Eef Hendriks, Henny Hendriks, Arie van Veenendaal.

Donderdag 24 oktober zijn acht jubilarissen in het  in het zonnetje gezet. Voor vier daarvan was het extra speciaal. zij werden thuis opgehaald met een limousine en bij het clubgebouw opgewacht door het spelende orkest. 

 

Dat betrof de leden die 50 jaar(!) lid zijn van de vereniging: Arie Roelofsen, Arie van Veenendaal, Eef Hendriks en Henny Hendriks. Ook werden Gert van Mourik (35 jaar lid), Carla Smits (40 jaar muzikant),  Connie van Mourik (40 jaar lid) en Ernst de Rhoter (55 jaar muzikant) in het zonnetje gezet. 

 


Blaaskapellen avond bij OBK

Op 26 oktober vindt weer een een nieuwe editie van de blaaskapellen avond plaats in het verenigingsgebouw van OBK! 

 

Op het programma staan optredens van:

- De Knaoiers, Puiflijk

- De Roodneuzen, Utrecht

- De Hofrakkers, Rijen

- De Zwiebels, Den Haag

- Ladderszat, Roelofarendsveen

 

Én natuurlijk onze eigen Feestband Nooit Compleet!

 

Kom, kijk, luister en feest mee op 26 oktober, van 20:00 tot 01:00 uur in verenigingsgebouw Orpheus (Valleiweg 92A in Rhenen). De toegang is gratis! 

 

 

 

Schrijf je kind in voor nieuwe cursus Algemene Muzikale Vorming

OBK biedt een cursus Algemene Muzikale Vorming (AMV) aan voor kinderen van zes jaar of ouder. De 'OBK Kids' leren in groepsverband op ludieke wijze noten lezen, ritmes spelen en de instrumenten van de vereniging kennen. 

 

Onder leiding van een gecertificeerde docent krijgen leerlingen 16 lessen, die starten op dinsdagmiddag 22 oktober 2019. De AMV-cursus wordt afgesloten met een optreden aan familie en vrienden. Na het volgen van de lessen kunnen de OBK Kids hun muzikale carrière binnen de vereniging voortzetten en worden zij opgeleid tot volwaardig muzikant van de Showharmonie. 

 

De totale kosten voor deze gehele cursus zijn €35,- inclusief lesmateriaal, en wordt gehouden in het verenigingsgebouw van OBK. Mail naar info@obk-rhenen.nl om je kind aan te melden of bel 0317-615221.

 

Klik hier voor meer informatie.

Kom in contact met OBK

Volg ons op diverse social media om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws!

Naam:   Showharmonie Oefening Baart Kunst

Adres:    Verenigingsgebouw Orpheus

                 Valleiweg 92 A

                 3911 DG Rhenen

Tel nr.:  0317-615872 / 06-50621181

Email:   info@obk-rhenen.nl