Nieuws


Warme première Taptoeshow PLAYLIST

De kop is eraf! Voor de eerste keer werd de nieuwe taptoeshow getoond aan het publiek, tijdens taptoe Empel op zaterdag 30 juni. 

 

Afgelopen halfjaar is er hard gewerkt aan de nieuwe show, dat afgelopen zaterdag in première ging in het Brabantse Empel. Het publiek genoot met volle teugen, en met de zon er bij werd het een gezellige zomerse taptoe! 

 

Hoewel er nog enige verbeterpunten zijn kan OBK spreken van een geslaagde première en na de vakantie zetten we de lijn door! 

Uitslag Kaartseizoen 2017/2018

Het kaartseizoen zit er weer op.. Ook dit jaar werd er weer enthousiast en fanatiek gespeeld!

 

Bijgaand de uitslag van het jokeren en klaverjassen. Aan de winnaars: Van harte gefeliciteerd !

 

 

 

meer lezen

PLAYLIST klinkt steeds meer als muziek in de oren

De nieuwe taptoe show PLAYLIST begint steeds meer zijn vormen te krijgen. 

 

Spierpijn en voldoening is waar de leden aan denken bij afgelopen weekend. Op 10 en 11 maart werd er weer hard gerepeteerd aan de show, onder leiding van Dennis Smits en Arjen Roelofsen. 

 

De show begint steeds meer zijn vormen te krijgen en de muziek komt steeds beter tot zijn recht. Nog een paar maanden hard aan de slag en OBK zal op een geheel andere wijze te zien zijn op het taptoeveld! 

 

Kun je niet wachten op de eerste taptoe? Je bent van harte welkom om een repetitie bij te wonen! 

meer lezen

Repetitieweekend PLAYLIST

Het weekend van 24 en 25 februari heeft het orkest van OBK flinke stappen gemaakt richting de nieuwe taptoe show.

 

De zaal van Sport- en cultuurcentrum De Binder in Leersum leende zich voor een uitstekende oefensessie de gehele zaterdag. De eerste uren werden besteed aan exercitie, het strak marcheren in korps verband. Het opvolgen van stoktekens, Engels en Amerikaans counteren waren een belangrijk onderdeel van deze training.  Later werd er gesleuteld aan het eerste deel van taptoeshow PLAYLIST.

 

De volgende dag vertrok het orkest naar haar bekende locatie in Veenendaal, de SKF-hal. Hier werd onder leiding van Dennis Smits hard gewerkt aan nieuwe showelementen en alles wat er bij komt kijken. 

meer lezen

Nieuwe taptoeshow

Vanaf seizoen 2018 heeft Showharmonie Oefening Baart Kunst uit Rhenen een nieuw show product dat op de markt gebracht zal worden: PLAYLIST. Vroeger had men de Jukebox, tegenwoordig worden alle nummers via internet gestreamd. Voor de nieuwe show heeft OBK haar eigen playlist in elkaar gezet, met muziek gekozen door de eigen leden!

 

Omdat het orkest van OBK bestaat uit jongeren en ouderen is de muziekkeuze voor de nieuwe show zeer divers. Daarom is gekozen voor een chronologische opbouw van de nieuwe taptoeshow. Het eerste deel bestaat uit gouwe ouwe hits van de sixties tot 2000, gevolgd door een drumbreak. Het tweede deel van de show bevat populaire muziek van de periode 2000 tot het heden.

 

 

Met haar klassieke rode uniform en eigen warme harmonieklank hoopt OBK jong en oud de komende jaren te voorzien van een prachtige nieuwe show, waarin de leden zich vol zullen inzetten om u en jou te vermaken! 

 

Wilt u de nieuwe show aanschouwen? Houd dan onze agenda en sociale media pagina's in de gaten!

 

 

Kom in contact met OBK

Volg ons op diverse social media om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws!

Naam:   Showharmonie Oefening Baart Kunst

Adres:    Verenigingsgebouw Orpheus

                 Valleiweg 92 A

                 3911 DG Rhenen

Tel nr.:  0317-615872 / 06-28581858

Email:   info@obk-rhenen.nl