Nieuws


OBK neemt maatregelen omtrent Coronavirus: op de plaats rust

OBK neemt per direct maatregelen tegen het Coronavirus en sluit haar deuren tot in ieder geval 6 april 2020. Alle muzieklessen, repetities en activiteiten binnen de club zullen komen te vervallen.

 

Dit heeft het bestuur besloten op basis van de informatie van de overheid en op advies van de Koninklijke Nederlandse Muziek Organisatie (KNMO). Ook is bekendgemaakt dat het eerste optreden voor het orkest, taptoe Heerenveen op zaterdag 28 maart, geen doorgang zal vinden. De Paasbingo van zaterdag 21 maart in het clubgebouw van OBK wordt verplaatst naar zaterdag 9 mei a.s. 

 

We zullen de actualiteiten met scherpte in de gaten houden en u op de hoogte houden van de vorderingen binnen de vereniging. De belangrijkste uitgangspositie is uiteraard dat iedereen gezond blijft en we snel weer onze mooie hobby kunnen oppakken. 

OBK Kids ontvangen diploma na 16 cursusdagen

De AMV-cursus is maandagmiddag ten einde gekomen. De OBK Kids speelden een paar ingestudeerde stukjes, konden genieten van een mini-concertje door clubleden en sloten af met de diploma-uitreiking en patat.

 

Afgelopen zestien weken hebben de Kids in groepsverband op ludieke wijze noten leren lezen en ritmes spelen. Ook hebben ze kennis gemaakt met muziekinstrumenten én met OBK. 

 

OBK is een bruisende vereniging en continu op zoek naar nieuwe (jeugd)leden. Is een instrument spelen iets voor jou en vind je het leuk om dit in groepsverband te doen? Klik hier voor meer informatie! 


OBK houdt paasbingo

Op zaterdag 21 maart houdt OBK haar jaarlijkse paasbingo. Er vallen weer veel mooie prijzen te winnen op dit altijd drukbezochte evenement.

 

De bingoavond staat onder leiding van gastheer Randy Riemsdijk. De trompettist van OBK organiseert elk jaar de paas- en kerstbingo van de vereniging en hoopt ook dit jaar weer op een mooie avond. “De kerstbingo van afgelopen december trok een recordaantal bezoekers. De sfeer was leuk en we hebben veel bezoekers blij kunnen maken met prachtige cadeaus, mede mogelijk gemaakt door winkeliers in Rhenen en omgeving. In maart weer een nieuwe poging!”

 

De bingo begint om 20:00 uur in verenigingsgebouw Orpheus, aan de Valleiweg 92A in Rhenen. De deuren gaan open om 19:00 uur. De opbrengst van de bingo is voor de aanschaf van nieuwe instrumenten en uniformen, zodat OBK te allen tijde representatief voor de dag kan blijven komen.

OBK laat Nieuwjaarsgeluid horen op 2 januari

Om het goede jaar op een gezellige manier in te luiden, ben je van harte welkom op het Nieuwjaarsgeluid donderdagavond 2 januari om 19:30 uur, onder het genot van een hapje en drankje in verenigingsgebouw Orpheus. 

 

Tevens zal deze avond ook in het teken staan van het moment dat OBK-lid Theo Roelofsen afscheid zal nemen van zijn baard én zijn snor. Voor een inzamelingsactie voor KiKa heeft de trombonist afgelopen maanden een prachtig bedrag bij elkaar weten op te halen (doneren is nog steeds mogelijk). 

 

Wees welkom op donderdagavond 2 januari om 19:30 uur in verenigingsgebouw Orpheus, Valleiweg 92A in Rhenen.

 

OBK wenst je een prachtige jaarwisseling en een gelukkig, gezond en muzikaal 2020! 

 

 

OBK’s Kerstverloting: deze mensen zijn in de prijzen gevallen!

OBK kan spreken over een geslaagde Kerstbingo! We hebben weer veel mensen gelukkig kunnen maken met geweldige cadeaus, mede mogelijk gemaakt door winkeliers en bedrijven uit Rhenen en omgeving! 

De volgende loten zijn in de prijzen gevallen. Was u niet aanwezig op de bingo? De prijzen kunnen opgehaald worden op zondag 22 december vanaf 18:00 uur op donderdag 2 januari vanaf 19:00 uur in ons verenigingsgebouw (Valleiweg 92A, Rhenen), of neem contact op met info@obk-rhenen.nl. 

Van harte gefeliciteerd met uw prijs. Fijne feestdagen en een gelukkig en muzikaal 2020! 

Kom in contact met OBK

Volg ons op diverse social media om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws!

Naam:   Showharmonie Oefening Baart Kunst

Adres:    Verenigingsgebouw Orpheus

                 Valleiweg 92 A

                 3911 DG Rhenen

Tel nr.:  0317-615872 / 06-50621181

Email:   info@obk-rhenen.nl