Nieuws


OBK laat Nieuwjaarsgeluid horen op 2 januari

Om het goede jaar op een gezellige manier in te luiden, ben je van harte welkom op het Nieuwjaarsgeluid donderdagavond 2 januari om 19:30 uur, onder het genot van een hapje en drankje in verenigingsgebouw Orpheus. 

 

Tevens zal deze avond ook in het teken staan van het moment dat OBK-lid Theo Roelofsen afscheid zal nemen van zijn baard én zijn snor. Voor een inzamelingsactie voor KiKa heeft de trombonist afgelopen maanden een prachtig bedrag bij elkaar weten op te halen (doneren is nog steeds mogelijk). 

 

Wees welkom op donderdagavond 2 januari om 19:30 uur in verenigingsgebouw Orpheus, Valleiweg 92A in Rhenen.

 

OBK wenst je een prachtige jaarwisseling en een gelukkig, gezond en muzikaal 2020! 

 

 

OBK’s Kerstverloting: deze mensen zijn in de prijzen gevallen!

OBK kan spreken over een geslaagde Kerstbingo! We hebben weer veel mensen gelukkig kunnen maken met geweldige cadeaus, mede mogelijk gemaakt door winkeliers en bedrijven uit Rhenen en omgeving! 

De volgende loten zijn in de prijzen gevallen. Was u niet aanwezig op de bingo? De prijzen kunnen opgehaald worden op zondag 22 december vanaf 18:00 uur op donderdag 2 januari vanaf 19:00 uur in ons verenigingsgebouw (Valleiweg 92A, Rhenen), of neem contact op met info@obk-rhenen.nl. 

Van harte gefeliciteerd met uw prijs. Fijne feestdagen en een gelukkig en muzikaal 2020! 

OBK-lid Theo sponsort zijn baard voor KiKa

"Ik had een broer - Willem - die had een mooie zwarte baard waar hij heel trots op was. Met een verloren weddenschap heeft hij deze eraf laten halen.. Zo kwam ik op het idee om mijn baard (en eventueel mijn snor) te doneren aan KiKa.

 

Vier van mijn broers zijn overleden aan kanker. Mijn jongste broer en ik hebben er ook mee te maken gehad, maar na een behandeling zijn we positief en daarom wil ik deze actie steunen.

 

Mijn baard heb ik laten groeien in mijn chemo-tijd. Het wil dus niet zeggen dat je er altijd kaal van wordt. Mijn snor is een ander verhaal.. Mijn kleinkinderen, en zélfs mijn dochter, hebben mij nog nooit zonder snor gezien.

 

Voor minimaal 200 euro gaat mijn baard eraf en vanaf 500 euro mijn baard én snor. Mochten we het bedrag niet halen, dan gaat het gedoneerde bedrag alsnog naar KiKa.

 

Elk bedrag is prachtig! Met een euro zijn we al heel blij! Alvast hartelijk bedankt!"

 

Doneren kan HIER!

OBK organiseert Kerstbingo met grote Kerstverloting

Op zaterdag 21 december organiseert OBK de jaarlijkse Kerstbingo met aansluitend de bekende Kerstverloting. Er zijn dit jaar weer mooie prijzen te winnen.

 

Loten voor de Kerstverloting zijn vanaf nu ook online te koop. Stuur ons een mail met je naam, telefoonnummer en email adres. Maak kans op mooie prijzen! 

 

Wees welkom op zaterdag 21 december 2019 in verenigingsgebouw 'Orpheus', Valleiweg 92A in Rhenen. De bingo start om 20:00 uur (deuren open om 19:00 uur). 

 

OBK zet 370 jaar aan jubilarissen in het zonnetje

V.l.n.r. Ernst de Rhoter, Gert van Mourik, Connie van Mourik, Arie Roelofsen, Carla Smits, Eef Hendriks, Henny Hendriks, Arie van Veenendaal.

Donderdag 24 oktober zijn acht jubilarissen in het  in het zonnetje gezet. Voor vier daarvan was het extra speciaal. zij werden thuis opgehaald met een limousine en bij het clubgebouw opgewacht door het spelende orkest. 

 

Dat betrof de leden die 50 jaar(!) lid zijn van de vereniging: Arie Roelofsen, Arie van Veenendaal, Eef Hendriks en Henny Hendriks. Ook werden Gert van Mourik (35 jaar lid), Carla Smits (40 jaar muzikant),  Connie van Mourik (40 jaar lid) en Ernst de Rhoter (55 jaar muzikant) in het zonnetje gezet. 

 


Kom in contact met OBK

Volg ons op diverse social media om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws!

Naam:   Showharmonie Oefening Baart Kunst

Adres:    Verenigingsgebouw Orpheus

                 Valleiweg 92 A

                 3911 DG Rhenen

Tel nr.:  0317-615872 / 06-50621181

Email:   info@obk-rhenen.nl