Nieuws


OBK toen en nu: de hoogtepunten op chronologische volgorde

Onder het tabblad De vereniging > Toen en nu is een nieuwe pagina toegevoegd met alle hoogtepunten van OBK in de rijke geschiedenis. 

 

 

De lijst is nu weer volledig up to date met bijpassende foto's en video's. Klik HIER om een kijkje te nemen terug in de tijd.. 

In Memoriam: Theo Roelofsen

Afgelopen week heeft ons het droevige nieuws bereikt dat erelid Theo Roelofsen op 66-jarige leeftijd is overleden.

 

De trombonist stond bij OBK bekend als een echte verenigingsman die zich volop inzette voor de club. Als gebouwbeheerder, klusjes- en barman, bandleider van de blaaskapel, motivator van de rommelmarkt en medeorganisator van de kaartavonden. Met een lidmaatschap van 50 jaar was Theo een muziekvriend met een hart van goud. Altijd in voor geintjes en trucjes met zijn trombone en goede gesprekken aan de bar. Theo begon zijn muzikale carrière bij OBK op het slagwerk maar stapte al gauw over naar de trombone. Bij OBK heeft Theo zijn vrouw Yvonne leren kennen, zij was toen onderdeel van het majorettepeloton.

 

Wij wensen de familie van Theo Roelofsen heel veel sterkte toe in deze tijd. 

Een gezellige kerst en een muzikaal 2022!

OBK Rhenen wenst u fijne feestdagen en een gezond en muzikaal 2022 toe!

 

OBK organiseert rookworstenactie

Ook dit jaar is Showharmonie OBK weer optredens misgelopen vanwege de coronamaatregelen. Om de gemiste inkomsten enigszins op te vangen organiseert de Rhenense muziekvereniging verschillende acties, met dit keer: slagersrookworstactie!

 

De rookworsten worden per set van drie stuks verkocht en kosten slechts €6,50. Ze kunnen gemakkelijk ingevroren worden zodat ze de hele winter gebruikt kunnen worden. De rookworsten zijn gluten- en allergenenvrij en er is geen water toegevoegd. De eerlijke en pure smaak blijft behouden.

 

Het bestellen van de slagersrookworsten kan tot 5 december door een email te sturen naar jubileumobkrhenen@gmail.com. Vanaf 16 december is de bestelling af te halen bij het verenigingsgebouw van OBK.

 

Met de opbrengst van de actie kan OBK investeren in o.a. nieuwe muziekinstrumenten.

Rommelmarkt OBK: 2 oktober

Op zaterdag 2 oktober 2021 organiseert OBK een rommelmarkt van 10:00 tot 15:00 uur in het verenigingsgebouw, Valleiweg 92A in Rhenen.

 

Heeft u nog boeken, speelgoed, audio-apparatuur, huisraad enz. wat u kwijt wil? U kunt ze op donderdag 23 en 30 september vanaf 19:15 uur naar het verenigingsgebouw brengen. Let op: geen bankstellen of andere mega grote spullen. Kunt het zelf niet afleveren? Dan komen wij het halen! Neem contact op met Gerrit Roelofsen: 06-43613468.